Sikkerhedsstøvsuger

VERDENSKLASSE RENGØRINGS-SYSTEM

Farligt-brandbart-støv-1_800

Vores serie af ATEX (atmosfære eksplosiv) rensningssystemer til store højder, som er uafhængigt certificeret, er et verdensklasse rengøringssystem og flere gange prisvindende.

Vi har udviklet det eneste ATEX rensningssystem til store højder, som er uafhængigt certificeret og egnet til brændfarligt støv i klasse M i ATEX Zone 22 farlige områder.

Den nye serie giver et sikkert, effektivt og prisbilligt ATEX rensningssystem til store højder for forskellige industrityper.

Maskiner og tilbehør er tidseffektive, specielt konstrueret samt udviklet til at kunne håndterer opgaver både internt, eksternt, højt, lavt og vådt og tørt.

Med vores modeller, er det muligt for en person der står på jorden, sikkert og effektivt, at besigtige og rense tagrender og andre højtplaceret og utilgængelige områder, på op til 12 meter svarende til en 4 etages bygning.

Om ATEX

ATEX-certifikat og sikkerhedsdokument

RISIKOVURDERING (ATEX)
Hvis denne støvsuger bruges til opsamling af antændelige / eksplosive materialer, eller inden for et område klassificeret under ATEX 137-direktivet 1999/92/EU, skal der foretages en risikovurdering for at kontrollere, om udstyret er egnet.

Risikovurderingen skal tage højde for situationer såsom:

  • Gnist-antændelses-følsomhed
  • Følsomhed over varm antændelse
  • Eksplosionsgrad
  • Brændende opførsel
  • Termisk ustabilitet
  • Kemisk ustabilitet
  • Statisk elektricitet

Vores støvsugere er certificeret til ATEX støv zone 22 områder.

Produkter

Skyvac Hygenie

Skyvac Hygenie SkyVac Hygenie H-Class Vacuum er det perfekte hygiejniske rengøringssystem med høj rækkevidde. SkyVac Hygenie

Læs mere »

Produkt video

Views: 456

Skip to content