ROTAQLEEN Classic (glas) Børstehoved

Elektronisk roterende børsterenser 40 cm.

For enestående rengøringsresultater med lang holdbarhed er ROTAQLEEN CLASSIC i sin egen klasse.

Børsten har to elektronisk drevne roterende børste hoveder og faste monterede jetdysser, der leverer en kraftig tåge rent vand der helt dække glasoverfladen. 

PRISER:

Kr. 8.778 / Kr. 10.973

billeder

produkt specifikation

Effektiv rengøring også af  hjørner, spalter i solcellepaneler og vinduesrammer

  • Motoreret børstehoved med flere retninger.
  • Børstehoved der er kompatibelt med QLEEN stænger med 3 jethoveder
  • Strømkabel: 50 meter

Motor 24V

QLEEN ROTAQLEEN CLASSIC er alt, hvad du kan forvente af førende fra tyske glasrensespecialister, Lehman. Præcisionsteknologi kombineret med unikke funktioner til en langvarig rengøring ved hjælp af mindre rent vand og opnået i en brøkdel af tiden med standardmetoder. Hurtig og effektiv kan den dække op til 250 kvadratmeter i timen.

QLEEN ROTAQLEEN CLASSIC er en motoriseret multidirektional rengøringsbørste, der kan betjenes via fjernbetjening (leveres separat), hvilket muliggør rengøring af høj rækkevidde op til en højde af 20 meter alt fra sikkerhed i jorden. Børster er holdbare, slidstærke og tæt belagte i børster af høj kvalitet. Finstråler monteret over børsten leverer rent vand direkte til det overfladeareal, der renses for effektiv og effektiv rengøring, samtidig med at vandanvendelsen minimeres.

En del af den modulære QLEEN-samling, ROTAQLEEN CLASSIC-børsten kan bruges sammen med en hvilken som helst af de rene vandfiltreringsstationer og polsystemer til et virkelig tilpasseligt system.

video

del siden på

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på skype
Skype
Del på email
Email
Del på print
Print

Hits: 43