Qleen Professionelt - Solpanel sæt

Skabt til rengøring af større solcelleanlæg og solcellepakker, også med langt til vand- og el-tilkobling f.eks. på landet.

Også velegnet til rengøring af vinduer, vægge, fly og busser, alt sammen med renset vand.

Den professionelle Solar Qleen-pakke er den perfekte pakke til solcelle-installatører, der ønsker at tilbyde rengøringsaftaler, eller solpark ejere, der selv ønsker at foretage rengøringen.

System sikker professionel rengøring af store solcelle arealer, med en højde på op til 4 meter.

PRISER:

Kr. 77.427 / Kr. 96.783

billeder

produkt specifikation

System sikker professionel rengøring af store solcelle og panel arealer, med en højde på op til 4 meter, samtidig kræver systemet ikke opkobling til hverken vand eller el.

  • Solparker og solpaneler
  • Også velegnet til rengøring af vinduer, vægge, fly og busser, alt sammen med rent vand

Solpaneler især på gårde og isolerede steder er tilbøjelige til opbygning af snavs, støv og andet skidt såsom fugleaffald mm, der kan reducere solcellepanelets produktivitet.

Ofte monteres solceller og paneler i en lav vinkel, hvilket gør det svært for vandet at løbe af og derfor samles der støv, hvilket igen resulterer i at de skal rengøres mere regelmæssigt. Traditionelle metoder inkluderer bl.a. anvendelse af traktorer mm. hvor nogle paneler ikke kan nåes, eller let beskadiges.

Med Qleen Professionelt – Solpanel mobile sæt kombineret med ultra lette rør, og elektrisk drevet børstehoved, rengøres store solcellepaneler let og grundigt, også på utilgængelige områder i de mest isolerede områder.

Hel mobil
Ingen krævet elektricitet, det uafhængige system kan prale af sit eget kraftværk ombord, der gør det muligt at rengøre solcellepaneler i fjerntliggende miljøer / med begrænset adgang til faciliteter, der leverer elektricitet og rent vand nøjagtigt, hvor du har brug for det (hvad enten varevogn monteret eller trukket fra en brønd)

Hurtig og effektiv
10 x hurtigere end traditionelle rengøringsprocesser. Det elektrisk drevne børstehoved med tætpakket roterende børste der glider ubesværet over enhver paneloverflade.
Dette kombineret med et drejeligt led og ultralette poler er designet til optimal ydeevne, derfor maksimerer arbejdstiden

Let at bruge
Hurtigt at samle, systemet betjenes via en trådløs fjernbetjening for ultimativ bekvemmelighed

Bæredygtig
Højdrevne vandstråler leverer rent vand direkte til det område, der rengøres, hvilket minimerer affald

Sikker
Renser effektivt store solcellepaneloverfladearealer op til 4 meter fra jordens sikkerhed uden behov for en traktor

Rengøringsdækning: op til 250 kvadratmeter i timen

video

del siden på

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på skype
Skype
Del på email
Email
Del på print
Print

Hits: 65