QLEEN DISY Elektrisk system

Det splinternye alsidige QLEEN DISY vandsystem indeholder den nyeste teknologi til, på en enkelt måde, at rengøre vinduer, solceller og solcellepaneler i op til 21 meters højde, stående sikkert på jorden, hvilket sikrer et professionelt og stribefrie resultat.

Rent vand præcist, hvor du har brug for det. De unikke PURA QLEEN -stationer omdanner almindeligt ledningsvand til konstant “rent” vand ved hjælp af et filtreringssystem, der absorberer kalk og urenheder.

Dette miljøvenlige system har et unikt modulopbygget design, til høj mobilitet og rækkevidde, der dækker større områder hurtigere end traditionelle rengøringssystemer.

PRISER:

Kr. 28.996 / Kr. 36.245

billeder

produkt specifikation

Solpaneler, vinduer, glasfacader, tagdækninger, glaskupler, lysbokse eller skrå glas kan rengøres grundigt og uden striber med dette professionelle system.

  • QLEEN DISY PURA Base Station
  • Filtersystem
  • QLEEN DISY ELEKTRISK Basisstation
  • 24 V ROTA QLEEN – forbindelse
  • Vægt: 60 kg

Rent vand præcist, hvor du har brug for det. De unikke PURAQLEEN-stationer omdanner almindeligt ledningsvand til konstant “rent” vand ved hjælp af et filtreringsystem, der absorberer kalk og urenheder.

Baseret på Lehmanns velprøvede PURAQLEEN-teknologi, er de fuldt mobile QLEEN-stationer tilgængelige i forskellige størrelser, så de passer til de mest udfordrende rengøringsopgaver. For at gøre det lettere at bruge dem, har stationerne fjernbetjeningsteknologi og kan let transporteres med bil eller trailere. Ved større projekter kan PURAQLEEN-stationerne også tilsluttes og konfigureres til fjernbetjening af kun en operatør.

Professionelle rengøringsresultater fra sikker placering på jorden. En rækkevidde op til 21 meter kan opnås ved hjælp af de sammenkoblende QLEEN-stænger (sælges separat), afhængigt af tagets vinkel og driftsafstand.
Hver stang er fremstillet ved hjælp af ultralette carbonfibermaterialer (CARBONPOLE 160 cm) eller aluminiumslegering (TITANPOLE 163 cm), og kan sammenkobles sikkert for at opnå den ønskede højde.
Strøm- og vandtilførsel holdes sikkert på plads med velcrobånd

video

del siden på

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på skype
Skype
Del på email
Email
Del på print
Print

Hits: 43