Qleen Semi professionelt - Speed sæt

Qleen Semi professionelt – Speed sæt er velegnet til rengøring af vinduer og andre glasoverflader på erhvervs og  privateboliger.

Qleen Semi professionelt – Speed sæt er den perfekte pakke til semi-professionelle vinduesrensere, der ønsker at påtage sig større projekter.

Også ideel til virksomheder, der selv ønsker at rengøre vinduerne i modsætning til outsourcing, hvor der er adgang til elektricitet.

For sikker, hurtig og effektiv vinduesrengøring op til 12 meter.

PRISER:

Kr. 56.668 / Kr. 70.835

billeder

produkt specifikation

Til glasoverflader som vinduer og glasdækning, glaserede bygningsfacader, baldakiner, kupler, trappeopgang, elevatorer eller følsomme overflader kan rengøres grundigt og uden striber – hurtig, let

Roterende solbørste medfølger også til rengøring af solcellepaneler.

Dette alsidige system indeholder den nyeste teknologi til enkelt, let og effektivt rengøring af vinduer, glasflader mm.

Qleen Semi professionelt – Speed sæt med indbygget PURA QLEEN vandrensningssystem. 

Med Qleen Semi professionelt – Speed sæt en super robust vinduesbørste og mindre brug af rent vand opnås betydelig bedre rengøring på mindre tid end ved traditionelle vinduesrengøringsmetoder.

Alle QLEEN-systemer bruger afprøvede og pålidelige PURA QLEEN-vandbehandlingsteknologi, der fjerner alle urenheder fra normalt postevand og omdanner det øjeblikkeligt til kalkfrit rent vand.

Nøglefunktioner og fordele: 

Kompakt design
Det robuste Qleen Disy Ren vands-system med kompressor har indbygget holder til stænger, hvilket gør det let at transporterer.

Hastighed
op til 8 x hurtigere end traditionelle rengøringsprocesser. Det elektrisk drevne børstehoved med drejelig funktion og tæt belagte børster glider ubesværet over enhver glasoverflade. Selv de mindste hjørner og kroge af vinduesrammer vil blive rent.

Afstand
Rengør glas og solcellepaneler grundigt op til 12 meter fra sikker placering på jorden. Kan nå op til 25 meter, hvis der købes ekstra stænger.

Holdbar
QLEEN vinduesbørsten er holdbar og slidstærk. Den er tæt pakket med to lag trinvise børster for en effektiv stribefri rengøring.

Bæredygtig
Højtryks skabte vandstråler leverer en kraftig, men alligevel fin, vandtåge direkte til glasoverflader, der renses, hvilket resulterer i markant lavere vandforbrug, kontra konkurrerende systemer.

video

del siden på

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på skype
Skype
Del på email
Email
Del på print
Print

Hits: 37