SKYVAC DANMARK 🇩🇰

SKYVAC 85

Verdens kraftigste fritstående støvsuger
Perfekt som ekstra ydelse og indtjeningsmulighed til
rengørings-, handyman- og håndværkes-virksomheder.
Eller start op som selvstændig uden den store investering. 

til rengøring og rensning af højt og lavt, vådt og tørt, ude og inde såsom tage, tagrender, nedløbsrør, brønde, riste mm.

Leveres med verdens letteste og patenteret kulfiber rørsystem, hvilket gør det muligt at nå højt beliggende eller svært tilgængelige områder, på bygninger, boliger eller andet, og uden at det kræver mange kræfter og gør det enkelt og let for en person at arbejde med systemet.

Med hele 3 industristøvsuge motorer, har SkyVac 85 en sugeevne på hele 150″ vandløft, hvilket gør det til verdens kraftigste, og langt mere end de nærmeste konkurrenters.

Afspil video

HVORFOR SKYVAC 85?

SYV GODE GRUNDE

Det at skabe verdens bedste, og mest alsidige støvsuger er ikke let og det tager tid. Det har taget 14 år og er summen af udvikling samt praktisk erfaring med rengøring højt og lavt, vådt og tørt, ude og inde.

Vi har udviklet, opfundet, testet, modificeret, udfordret og rykket grænserne for hvad der er muligt, for at nå til hvor vi er i dag med SkyVac® Industrial 85. Og har nu verdens bedste multifunktions støvsuger, med verdens letteste rørsystemer, og en række specialtilpasset patenteret mundstykker.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

SKYVAC 85

Ring og får en godt og uforpligtende tilbud  +45 42 49 61 06
Vi kommer også gerne ud og demonstrere vores maskiner.

Views: 1013

Skip to content